Bokning av tjänster

 

Frisör – Frisören kommer givetvis till ert hotell för håruppsättning. Går även att boka sminkning. En bild på önskad håruppsättning sänds till mig under vår planering som jag kan visa upp för frisören. Det underlättar också om ni sänder en bild av er själva så att frisören kan få en uppfattning av ert hår. Om någon annan i sällskapet, tärna, dotter, mamma eller syster, önskar få hjälpa med håret så går det självklart att boka in.

 

Florist – Under vår planering sänds en bild på önskad brudbukett till mig. Floristen kommer att få se bild och kan ge prisuppgifter. Priset för buketterna beror så klart på vilka blommor som önskas. Din önskade brudbukett sänds med bud till hotellet på bröllopsdagen ( leveransavgift på 15 euro inom Chania området tillkommer ) eller om det är möjligt hämtar jag upp blombeställningen och lämnar över till er på vigselplatsen.

 

Fotograf - Fotografen kommer att föreviga er stora dag med fina bröllopsbilder. Det blir fotografering under hela bröllopet och efteråt finns det tid och möjlighet för familjebilder, gruppbilder och självklart porträttagning av brudparet. Ett USB-minne med ett obegränsat antal bröllopsbilder kommer att sändas till ert hotell innan återresa till Sverige. I vissa fall sänds USB-minnet till er hemadress i Sverige. ( kostnadsfritt )

Transport – Taxibilar går oftast att beställa lätt från hotellreceptionen. Men är ni ett större sällskap och ni som brudpar önskar att bekosta gästernas färd så kanske en buss vore bättre. Jag hjälper er att boka in en buss som hämtar upp er och tar er tillsammans med gästerna till vigselplatsen. Efter vigseln tar bussen er tillbaka till hotellet eller till restaurang där ni bokat bröllopsmiddag.

 

Blomsterportal - Vid strandbröllop finns det möjlighet att dekorera platsen med blomsterportal, stolar, lyktor och mycket annat.