Bokning av tjänster

 

Frisör – Frisören kommer givetvis till ert hotell för håruppsättning. Även för provuppsättning om så önskas. Går även att boka sminkning och manikyr.

 

Florist – Din önskade brudbukett sänds med bud till hotellet i god tid före vigseln. Bilder på din önskade bukett är välkomna och kommer att visas för floristen som har många års erfarenhet inom yrket.

 

Fotograf - Fotografen kommer att föreviga er stora dag med fina bröllopsbilder. En CD med era bröllopsbilder kommer att sändas till ert hotell innan återresa till Sverige.

 

Transport – Taxibilar går oftast att beställa lätt från hotellreceptionen. Men är ni ett större sällskap kanske en minibuss för max 20 personer vore bättre. En buss som hämtar er från hotellet, väntar vid stranden under vigseln och som sedan kör er vidare för bröllopsmiddag på en förbokad taverna.

Taverna – God grekisk mat, vacker utsikt, lekplats, vilket är viktigast för er? Tillsammans ska vi nog kunna hitta fram till vilken taverna som passar in på era önskemål. Chania har många tavernor och restauranger att erbjuda och efter alla mina år känner jag till många av dem.